Sprid ljus i ditt liv ♥



Supersnällasilversara ♥


Foto: Jag
Modell: Sara
Hon är supercool Och helt jävla awesome!

Kissekatt nr 2



Foto: Jag
Modell: Min katt
Dessa bilder tog jag efter att jag och älskling duschat, våran ena katt gillar nämligen att tvätta min pojkväns hår, haha så himla knas.

Kissekatt



Fotade av: Sara
Modell: Min katt
Taget med: Sony a290 (min kamera)

Dag 02 – Min första kärlek

Har legat efter, men dag 1 finns under kategorin "30 dagar"

Jag har trott att jag varit kär på riktigt tidigare, men det var inte fören jag träffade C som jag blev kär på riktigt och lärde mig vad äkta kärlek är. Så man kan säga att han är min första kärlek. Vi träffades genom min tjejkompis brorsa då dom ville ha med någon som var bra på att bowla, så jag hittade på en historia om att jag gått på bowling och tävlat i det, haha. Allt för att jag och min vän skulle få följa med, och det fick vi. Givetvis sög jag. Men hade jag inte dragit den lilla lögnen hade inte jag varit tillsammans med C idag om vi inte hade möts på annat sätt, och jag är glad över att jag ljög. För på lördag firar vi nämligen 1år & 8månader ihop, så livet leker.

I love u
bild från sommaren 09

Let there be light.


Halvkass bild jag tog under strömavbrottet igår.

ps, kommer någon till bild senare, dock inte på ljus.

Jag dog lite inombords...

Strömmen här hemma har precis kommit igång efter 6 (!!!) timmars strömavbrott, tack Vattenfall tack. Skönt att den är tillbaka iallafall, synd bara att man fick el & internet osv lagomt till läggdags, haha. Typiskt.
Blev lite mysiga bilder på ljus iallafall som ni får se imorgon, nu film och sedan sova.
Puss

Vad händer nu?

Nu ska jag äta en Gorby's Pirog och glo på film innan det är dags att hänga upp tvätten, hihi. Har egentligen tid i tvättstugan om tio minuter men den behövs inte längre eftersom vi köpte tvättmaskin i onsdags, grymt jävla skönt är det! hehe... Skriver senare. Pöss

Helgen

Saturday

Ligger i sängen just nu och bara tar det lugnt, har varit en relativt trist lördag utan något att indirekt göra, men vädret har iallafall varit guld idag! Runt klockan 20 ska jag iväg till Ösmo och invänta älskling som ska hjälpa två gemensamma vänner till oss hämta hem en säng. Så efter det ska vi väl typ umgås där ute ett tag, men antagligen inte så länge då älskling ska upp och jobba imorgon och jag vill kunna lägga mig i tid, menmen. Lär ha med mig kameran så bjussar på bilder senare. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sminka mig bland annat.
Puss

Störd lördag

Usch, har ont i huvudet just nu... Så ska sätta igång kaffebryggaren och äta frukost strax. Idag skulle jag egentligen träffat en gammal vän, kanske blir av senare om huvudvärken släpper, vi får se.
Puss

Modelling


Modell: Sara
Foto: Jag

Ja, kvalitén blev inte så bra, fick kopiera från fb då blogg.se strejkar med att ladda upp mina stora bildfiler *suck*

J*vla blogg.se

Har försökt att lägga ut bilder både nu på morgonen och igårkväll, men blogg.se krånglar som tusan.
ÅÅÅÅÅÅÅH blir galen!!
Nu måste jag filma in en ränessans film, ahaha.
Pööööööööööööööss

YouTube Videos?

Vet att dom inte funkar för er, och det gjorde dom inte för mig heller men YT har ändrat på saker... så för att få det att funka måste ni...

...

...

Så blir det som vanligt...

Världens bästa flickvän!

Puh, nu har jag städat hela köket, torkat av bänkar, spis och startat en diskmaskin *duktig* Dessutom har jag dammsugit hall, badrum, kök och sovrummet + skurat dessa rum. Vardagsrummet är det inte lika bråttom med då det inte blir lika stökigt snabbt eftersom katterna inte får vara där inne om vi inte är hemma, hähä. Hoppas mannen min blir glad nu bara, hihi.

Minnen


saknar dig

Nytt till kameran




Yepp, Kameraväska + filter fick det bli, jämförelsebild med & utan både mina filter kommer någon dag, och även bild på insidan av väskan, hihi. nu ska jag sova.
Puss

I love it ♥

Har precis varit på media markt och shoppat lite tillbehör till kamera, bland annat en kameraväska då det verkligen behövdes, den och resten får ni se imorgon för nu ska jag och mitt hjärta kolla på film innan det är dags för att sova, så hörs imorgon, ha en underbar kväll.
Puss

Ny header

Gjorde om lite i bloggen, eller ja. Bara headern, men ändå.
Före:

Efter:


Vilken föredrar ni? Och varför?
Vill ni har fler färger i bloggen är det bara att säga till så fixar jag det, det måste ändå göras sen när våren är på ingång, så det blir kul.

I skolan

Sitter i skolan just nu, har haft engelska B och nu är det svenska B som håller på, hihi. Sedan är det lunch men får se om jag äter hemma eller om jag äter i skolan. Har inte myket att skriva, men kanske kan bjuda på lite bilder senare när jag är hemma, om jag orkar ta nya, haha. Så skriver senare iallafall.
Puss

Svar på tal!


För det första, riktigt moget med en anonym kommentar? Så att jag inte ens kan försvara mig själv. Förbannat feg är du. Och för det andra har jag aldrig sagt att jag ska banta jag ska försöka gå ner i vikt, men jag har mina egna knep. Dessutom får jag inte banta. Jag gör det på mitt sätt helt enkelt. Låter bara som att du är svartsjuk för att jag äter chips en söndagkväll? Suck. Åt inget i helgen, utan åt idag.

Trött...

Hejsan, igår var man på fest, eller ja... Chillkrök eller vad man nu ska kalla det. Kom dock hem tidigt, redan runt klockan 12, men då hade vi börjat festa runt klockan 18, so thats why. Nu tänkte jag ligga och glo på film, och äta lite choklad, hihi. För klockan 15 ska jag tvätta, buhu, orkar inte men får ta tag i det ändå.
Puss

Flera ställen, samtidigt.

Me today.

Skoldags

Efter att ha legat sjuk hela veckan (jag är fortfarande sjuk) så går jag till skolan idag, trots att jag hostar osv. Sedan måste jag hem och städa, för imorgon kommer nämligen min pappa på besök från Norrköping, och då ska det bytas julklappar. Första julklappsutdelningen för i år, den ni. haha.

Jag just nu, men måste kila.
Puss

I dream.


Sjuk som vanligt. därav den fantastiska klädseln på fotot.
Imorgon måste jag ta porträtt bilder på mig själv för att avsluta ett projekt från skolan, så då ska jag vara tillfixad, plus att jag ska till skolan, hihi.
Nu ska jag duscha och sedan sova.
Puss

Jag tävlar


Jag tävlar om ett presentkort hos
TheCountryHouse i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!


" Jag tävlar om ett bäddset för vagga/vagn från Babykoncept.se hos Creyla. Tävla här du med."

Jag tävlar om ett presentkort från Monimo.se hos alltforforaldrar.se/theans
Tävla HÄR du också!





























Tävla du med hos.
Gratis bloggen


Jag tävlar hos Mirrezz om ett hemligt paket.
Tävla HÄR du med



Jag tävlar om "Varför gråter inte Emma"
Tävla HÄR du med

Jag tävlar om ett kickstartpaket från NOKA Hannas blogg. Tävla här du också. Ingen egen blogg krävs.


Jag tävlar hos Johanna om ett rescuekit från Tampongshopen.se



Jag är med och tävlar hos Happy Days om valfritt smycke från Creative Lounge, var med och tävla här du också!

Torsdag

Hejsan bloggen.
Är för tillfället sjuk, igen. Hosta & ont i huvudet samt rinnsnuva. Men det var värre igår. Mår bättre idag så ska antagligen till skolan imorgon, hoppas jag. Eller jag måste till skolan så har inte så mycket till val.
Eftersom att jag är sjuk har det knappt blivit några bilder osv, men hoppas ni har överlevt ändå. Ni är inte många kvar alls nu, men ska försöka få upp läsar antalet igen så fort jag blivit frisk.

Måndag

Hellue!
Just nu sitter jag hemma hos min kusin i svedmyra, vi har precis fikat och kolla på film och lär väl snart slå på en till, hehe. Senare ska jag hem till min älskling och äta middag osv och efter det bara ta det lugnt.
Skriver när jag är hemma har inga bilder här heller så.
Pussar

Vikten

Min längd: 176cm
Startvikt: ca 80kg
Målvikt: ca 60kg
Att gå ner: 20kg
Kvar: 20kg


Foto taget igår.

Resan ska börja!

Jag håller på att börja min resa med att gå ner i vikt, jag kommer starta en ny kategori där jag kommer lägga upp min vikt, längd och sedan målvikten. Samt hur mycket jag vill gå ner osv. Kommer uppdatera med mått och bilder en gång i veckan med, samt bjuda på "smal-recept"
Pöss

Söndag

Slänger in ett inlägg här iallafall, har inte mycket att skriva, håller på att tvättar och ska strax dammsuga och skura hela lägenheten så att den är fin osv under veckan för nästa söndag är det samma sak igen, hehe.

Glad bebis i onsdags

Förlåt.

Jag har tappt blogglusten, och vet att det inte är många läsare kvar. Har inte tagit så många bilder heller då all lust och kreativitet försvinner såhär i vinterårstiden. Jag längtar till Våren grymt mycket kan jag säga, ännu mer till hösten. Speciellt i början av hösten när det är lagomt mörkt ute på kvällarna och alla träden är gula/orangea, så himla underbart och vackert. Så blir nog en massa fina bilder då. Så jag kommer nog gå i ide tills jag får tillbaka blogglusten igen, kanske dyker det upp ett inlägg då & då. Men just nu är inspirationen till allt noll och jag vill fokusera på skolan, kan dock lägga upp mina fotouppgifter på tisdagar, så då kan ni hålla utkik.
Pussar

Besökar statistiken gick ner i samma takt som min blogglust.

Hemskt ledsen!

Hej!
Igår fanns det ingen tid till att uppdatera, inte heller efter barnpassningen i onsdags. Sitter i skolan nu och har typ inga bilder, så det får ni när jag är hemma. Jag lever iallafall, så att ni vet det. Skriver senare.
Puss

Hemma!

Hallå sötnosar!
Nu är jag hemma, men ska börja röra mig om ca 1 timme igen, då jag ska sitta barnvakt. Har tyvärr inga bilder att bjuda på just nu, dåligt - jag vet. Men det kommer antingen ikväll eller imorgon. Måste fixa mig nu och slänga i mig något att äta, så jag svarar på era kommentarer senare.
Pussar

I skolan

Hellue! Sitter i skolan just nu och har engelska, slutar hyffsat tidigt idag, runt kl 14 men ska iväg efter och sitta barnvakt så då blir det antagligen massa gulliga bilder som jag kan bjuda på ikväll eller något.
Måste koncentrera mig nu.
Puss

Ben & Jerrys

Nu ska jag kolla igenom min kamera grundligt och läsa lite om den och testa lite knep jag fick av min fotolärare, efter det blir det film & glass i soffan med världens bästa. Så god natt på er, kommer antagligen inte uppdatera mer idag.
Puss

Picture


Inte världens bästa, haha. Helt oredigerad. Just nu sitter ja antagligen och har fotolektion och kan därför inte uppdatera (detta är tidsinställt) slutar senast kl 17.30 idag så strax där efter kommer jag att skriva, Foto borde ha pågått i ca en timme nu om det inte är inställt eftersom det är första dagen. Återstår att se.
Skriver mer när jag är hemma!

Håltimme

Tjänare bloggen!
Är hemma på håltimme just nu, börjar om ca 2 timmar igen, har alltid håltimme på 3 timmar varje tisdag, sjukt irriterande men skitsamma, hehe. Nu ska jag läsa lite ur twilight (sista boken, är helt kär i den! Läst den minst tio gånger) och bara ta det lugnt innan det är dags att röra sig mot skolan igen.
Puss på er!

Skoldags...

usch, trött som tusan men måste fixa mig osv, skola idag ju. Kommer uppdatera så gott jag kan under dagen beroende på vad vi har för lektioner, kan t.ex inte uppdatera under foto-lektionen. Men fixar ett tidsinställt inlägg till det med en bild från igår, så ni får något kul att kika på. Jaja, jag skriver när jag är i skolan.
Puss

Time to sleep


Här är bilden jag tänkte bjuda på i tidigare inlägg som inte gick att ladda upp, här har ni den!
Godnatt, svarar på kommentarer osv imorgon.

Irriterad!

Gah, är måttligt irriterad nu, någon som hade stulit min tvättid. Slängde ut kläderna iallafall (en rullkorg, helt dum är jag inte!) Ska snart gå ner och hänga min tvätt på tork, hoppas personen hämtat sina kläder nu och inte står och väntar på lilla mig, ska älskling i telefonen iallafall så ingenting händer. För övrigt tänkte jag börja med "30 dagar" , första inlägget kommer komma idag, men inte nu på en gång, stay tuned!

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Hungrig!

Fy tusan vad jag är hungrig, håller faktiskt på med maten just nu, och idag får det bli Köttbullar & Makaroner, enkelt men förbannat gott iallafall, hihi. Vad ska ni äta idag?

Foton från idag


Bilden är inte ett dugg redigerad, vattnet är rött för att skålen jag använde är röd.


Fåglar inne  i stan, den längst till höger flög iväg direkt när fotot var taget.

Jag är inte så nöjd med mina vattenbilder då jag inte hade någon bra bunke + att jag vill ha ett nytt objektiv osv,  så därför blev det bara en bild osm jag bjöd på idag, hoppas ni förstår. Imorgon börjar skolan iallafall, och jag kommer att kunna blogga ändå då datorn jag har är en skoldator, hihi. Så mig slipper ni inte!

Svar från frågestunden!

vad tycker du om tokio hotel? :)
svar: Varken gillar eller ogillar, inget jag lyssnar på.

brukar du o din pojkvän bråka ofta, vad händer då? vem startar oftast bråken och vad handlar de om...
svar: Vi bråkar ibland, det löser sig på en gång och det är oftast jag som startar bråken, är en riktig drama queen så dem kan handla om allt från att jag lämnar kläder osv på golvet till att mjölken är slut, haha

- Fotograferar du helt manuellt eller auto-inställning och autofokus?
svar: Det är olika, nu i början har jag fotat mycket med auto eftersom det är en ny kamera. Men går mer o mer över till manuella
- Hur länge har du fotograferat?
svar: Det beror på hur man ser det, har lånat kameror osv av vänner i över 2års tid, men fick min egna i december -10
- Vad fotograferar du helst?
svar: Allt möjligt, natur, snö, is, vatten, djur, porträtt osv
- Redigerar du dina bilder? isäfall i vilket program?
svar: Sällan jag redigerar mina bilder faktiskt, men när jag väl gör det använder jag mig av Photoshop CS3

hur hittade du min blogg? :D
svar: Ingen aning faktiskt, haha. Minns inte.

Vart i Sverige bor du?
svar: Jag bor i Stockholm - Haninge
Vad vill du jobba som i framtiden?
svar: Jag vill frilansa som fotograf och starta egen förskola senare, eller så vill jag bli socionom, men får se.

Ska iväg!

God morgon bloggen! Nu ska jag fixa mig lite snabbtm sedan bär det in till stan där jag ska testa om jag får bli blodgivare osv, ska bli intressant, hähä. Efter det ska jag nog in på Kicks och H&M en snabbis för att se om jag hittar något kul. När jag kommer hem ska jag fota vatten, precis som jag lovade.
Pussar

Denna har ni antagligen sett förut, den är inte tagen idag.

Hoppsan!

Glömde helt bort bloggen mitt i allt filmtittande, och nu är det sovdags för mig, hihi. Men jag lovar att ta massa nya foton imorgon som kompensation för att jag inte heller svarat på era kommentarer, bra va?
Frågestunden avslutas klockan 18 imorgon så ni har fram tills dess på er att ställa frågor här.
Förresten är jag som finalist i en "Bästa Header" tävling, så rösta gärna på mig här.
Godnatt sötnosar!

Frågestund!


Så kom igen nu sötnosar!
Fråga på, jag ska ha minst 20 frågar sedan avslutar jag den, frågorna kan handla om allt mellan himmel och jord, t.ex frågor om kameran eller om hur jag bor osv.
Puss

Tvättar

Samtidigt som jag sitter här, snurrar min smutstvätt nere i tvättstugan, haha. Blev väldigt mycket denna gången, sängkläder osv. Så det ska tvättas imorgon istället, så blir två tvättdagar. Nu ska jag slå på Törnrosa medan jag väntar, det var nämligen en av mina favoritfilmer som liten. Den samt Skönheten & Odjuret plus Svanprinsessan filmerna, haha.

Påsen till höger är den som tvättas, haha.

Mitt schema

Såhär kommer mitt skolschema se ut denna terminen, galet.

Dagens fail


Ibland bara älskar jag mig själv.

Sugigt

Kan säga nu på en gång att Zombie Diaries sög så in i satan så det är helt sjukt, en av de sämsta filmer jag sett. Det ska se egenfilmat ut, ungefär som REC om ni har sett den? Jaja, handlingen suger, och den är totalt ointressant så aldrig igen att jag ser den filmen, och jag rekommenderar den verkligen inte till er. Fast vill ni slösa bort 1-2 timmar av ert liv så kan ni ju kolla, om inte så låt bli. Usch. Nä nu blir det She's the man även fast jag sett den tidigare.

Film

Yes, ni läste rätt. Nu ska jag se på film igen, haha. Fast denna gånger blir det Zombie Diaries haha, och Apelsin Juice till, gott gott gott. Älskar apelsin juice, it's my drug typ.

Städat klart!

Nu är jag klar med städandet, inte för att det är så jätte intressant för er, haha. Tänkte iallafall lägga mig och se på en film och bara ta det lugnt, för klockan 7 har jag tvättid som sagt så då dras det igång igen, har mycket att tvätta idag så kommer få boka en tidi morgon med om det finns någon ledig, hihi.

Söta lillasyster på bild.

BDB <3

Haha, älska sånthär!


Förstår om ni inte orkade läsa igenom allt, men jag finner detta oerhört roande, haha.

God morgon!

Som rubriken, god morgon på er!  Jag ska alldeles strax sätta igång och storstäda här hemma dvs dammsuga, skura, damma osv i den mån jag hinner, klockan sju har jag nämligen tvättid också så ska tvätta då. Detta innebär ju att jag inte har några bilder att bjuda på just nu, men kan försöka slänga in ett par när jag har städat osv. Ska använda vår nya Vileda mopp, kärlek på den. Haha. Hade givetvis en innan med men den gick typ sönder så köpte en ny för inte så länge sedan men har inte hunnit använda den ännu då vi var i Norrland tidigare och sedan umgåtts med vänner/jobbat/tagit det lugnt. Men nu så jävlar! Bjuder på en till gammal bild iallafall, ni som följt mig har nog sett den tidigare.

Bild från Norrland

Sjukt sugen...

... På läsk just nu... Även fast det är Te på bilden, haha. Btw nu medan jag skriver dethär kommer min baby hem, yay! Nu kan jag sova, hörs imorgon (eller senare idag då)

Fortfarande vaken

Min älskling är fortfarande inte hemma, saknar han massvis eftersom jag sovit hos min mamma i två nätter innan då jag hjälp henne passa mina småsyskon. Vill att han kommer hem NU . Blöh. Bjuder på en bild såhär vid klockan 12 på natten iallafall, en gammal jag lagt upp tidigare, menmen.

Galet

Har fortfarande inte börjat kolla på film *suck* har surfat runt lite istället och tidigare fixade jag ju med designen (headern). Min älskling har fortfarande inte kommit hem från jobbet, buhu.
God natt på er iallafall, nu blir det dock film.. fast 28 veckor senare istället.

Jag redo för film - och ja, jag skelar när jag är trött, hihi.

Ny design!

Har suttit och trixat liiite lite nu med en gratis design som går att ladda ner på Tescho.se allt har hon gjort förutom headern som jag fixat, dock är den bara tillfällig tills jag lyckas knåpa ihop en header med en bild på mig, har ingen som passar just nu tyvärr. Fotot som är som header nu är nämligen på min lillasyster, haha.
Tryck F5 om ni inte ser den nya designen.
Före:


Efter:


Den nya är bara tillfällig, glöm inte det nu.

Kunde sett bättre ut


Det handlar nog om att jag uppdaterat dåligt pga att jag inte mått så bra idag och igår osv, eller för att folk hoppar mellan bloggar, hoppas ni övriga stannar iallafall.
Nu blir det att krypa ner i sängen för min del, är nämligen hemma. Ska se på film då min älskling jobbar, ååh vill ha hem honom. Det blir filmen:

Bio!

Var nyss och såg den tredje Narnia filmen, den var bra men den absolut bästa är nog första, men det brukar ju vara så... Att den första är bättre alltså. Bjuder på en bild av min syster innan bion.

Sucks

Kommer inte uppdatera så bra idag sötnosar, ska nämligen fixa mig snabbt nu och sedan blir det bio med lillasyster, vi ska se den nya Narnia filmen, så hoppas den är bra... Det fick bli i 3D även fast vi inte ville det. Men jag skriver när jag är hemma senare eller nogåt, svarar på era kommentarer då med.

Piss

Jag har ingen ork eller lust till att blogga mer ikväll, är så jävla sur och förbannad. Den här dagen har sugigt totalt, usch usch usch. Så godnatt på er, jag svarar på era kommentarer imorgon istället.

Just nu!


Nötter och Lets Dance.

Äntligen hemma

Hejsan hoppsan, nu är jag hemma efter att jag provjobbat, och jag fick inte jobbet för att jag inte kom med så många bra motargument när kunderna argumenterade om varför dom inte skulle köpa produkten (telefonförsäljarjobb) Men det är lugnt för min del, gillar inte att ringa och störa andra och tvinga på dom saker. Sökte jobbet från första början bara för att jag verkligen behöver ett jobb då jag inte bor hemma, menmen fler chanser kommer.
Vad har ni gjort idag?

Bild på min lilla myntbörs, hihi. Ska visa en bild där jag jämför storleken sedan.

Smycken



Det jag har på mig just nu, plus ett par ursnygga örhängen jag inte fångat på bild samt ett till armband, kan visa bild på det senare. Ringen ligger på en luddig filt, därför ser den ut som den gör.
Bilderna är totalt Oretuscherade.

Fredag

Idag är det fredag, vilket betyder att vi är ännu en dag närmare till det att skolan börjar, vilket är på tisdag för mig och då är det kickstart med lektioner direkt. Hm, jaja nu ska jag fixa mig eftersom att jag ska iväg och provjobba. Skriver antagligen innan jag åker, annars hörs vi efter, i värsta fall får jag mobilblogga, hur man nu gör det.

Dålig bild på vit blomma, men ska ta nya bilder idag!

Godnatt


Bilden är den som är i Headern, men i större storlek här.
Nu ska jag sova, så godnatt på er. Vi hörs imorgon!

Film


Random bild från julafton, den andra bilden jag tog med min kamera, haha.
Har precis kollat på Bröderna Karlsson med lillasyster och mamma nu kikar vi på 2012, har sett den tidigare men den är bra så en gång till skadar inte. Dessutom väntar jag på min sambo som ska komma med grejer jag glömde hemma, så typiskt mig. Efter det ska jag bara ta det lugnt och sedan sova eftersom jag ska provjobba imorgon, ska försöka hinna ta lite bilder med så ni får lite nya.

Flower Power



Bilderna är totalt oredigerade, bara så att ni vet. Dessutom blev dom inte så bra som jag ville att dom skulle bli, men sen så har jag ju inget macro objektiv heller.

I Love Jewelry



Boll


Är hemma hos mamma nu, eller ja, jag har varit här ett tag, hähä.
Snart är det mat, Biff, fy tusan vad gott... Skriver sedan

Katterna




Mina två bebisar!
Så sjukt svårt att fota dom utan blixt eftersom dom rör sig och slutartiden blir lite längre, så bilderna blir lätt suddiga. Och har man med blixt så blundar dom, knas.

Nyvaken

Godmorgon, här vaknade man nyss och trodde att klockan inte skulle vara så mycket pga att det är så mulet på himmelen, *suck*. Jaja.. Idag ska jag till min mamma, ska sova där i två nätter för att passa mina småsyskon medan hon jobbar under dagarna, så kommer hem på lördag igen. Men givetvis så åker datorn, kameran osv med så ingen fara jag kommer att fortsätta uppdatera.
Sedan vill jag bara berätta att Jag & Sandra har tillsammans bestämt att jag ska fortsätta med denna bloggen själv. Så headern och menyn kommer snart att ändras.
Ni får bilder senare, måste småstäda hemma och sedan fixa mig för att åka till mamma.

Sleepy


Hähä, bild från när jag var sjuk, ser ni min söta misse bredvid mig?
God natt!

Musik


Bruno Mars - Grenade


BTW!
Vad vill ni att jag ska fota? Lämna förslag här, sedan får ni läsare rösta om det så fotar jag det imorgon eller senast i helgen beroende på hur avancerat det jag ska fota är osv.
Så ge tips nu!
Good stuff
Tryck på Good Stuff för att få en av mina spellistor till Spotify

Hemma!


Bild på min kran i badkaret, inte ett dugg redigerad det är en LED lampa som lyser upp vattnet.

Mötet gick bra och jag ska provjobba på fredag, yay!

I'm Ready!


Totalt oredigerad...
Den "hemliga" grejen är iallafall ett infomöte inför ett ev jobb. Berättar mer när jag kommit hem därifrån.

Duscha

Nu ska lilla jag ta en dusch, ska nämligen iväg på ***** runt klockan 3, vad det är berättar jag när jag duschat osv, ska även lägga upp dagens outfit då med hade jag tänkt, bara för att.

Här är stora tjejen :) Inte tagen idag dock.
Orkar inte vända på den så ni får vrida på huvudet eller skärmen, haha.
Fotat med Sony Ericsson W995

Barnvakt


Hon somnade strax efter att jag tagit denna bilden, lilla snuttan då!
Stora barnet (som ni får bild på sen) kollar på film och leker i vardagsrummet.

God morgon!

Utanför mig just nu!

Bilden är lite suddig och kass för att vara jag som har tagit den, men vafan den togs kvart i sju en onsdagsmorgon under mitt lov (Alltså IDAG) så ni får acceptera att den är så underbart fin. hähä.
Nu ska jag göra Te och invänta barnen som kommer om typ 15-20 min.

Trötter

Blir ingen mer uppdatering idag, om jag inte får flipp och skriver ändå, haha. Ska se på andra Narnia filmen nu sedan läsa och efter det sova. Ska ju nämligen sitta barnvakt imorgon som sagt. Så vi hörs imorgon!

Cp bild, menmen.

Vatten



På bilden ovanför kokar vattnet, höhö.

Film är kärlek

Ligger och glor på film just nu, den första Narnia filmen fick det bli, men ska nog se på en skräckis sedan när älskling är hemma från tandläkaren, hihi. För övrigt kommer det lite bilder senare, ska bara småredigera dom lite (brukar ju aldrig redigera mina bilder annars) Och imorgon ska jag sitta barnvakt vid 7 på morgonen så efter det kommer det en massa söta bilder, yay.

Do it!

Följ min blogg med bloglovin

Vi har nu en bloglovin knapp i menyn (högst upp, borde inte vara svår att missa) om ni vill kunna följa vår blogg enkelt utan att behöva komma ihåg vår URL osv.
Vi lägger gärna till er, om ni lägger till oss.

Knarkar'N


Fy så gott.
Mitt Te är redan slut... buhu.

Te och film


Nu blir det Vanilj Te med Honung och mjölk (mjölken har jag inte haft i ännu på bilden) till första Narnia filmen.

Fortfarande sjuk

Eftersom att jag fortfarande är sjuk får jag äta hur mycket halstabletter jag vill, hihi.
Dock ska jag koka vatten och göra te med honung i strax. Och till det hade jag tänkt läsa.
Ska dock se klart The Notebook först. Grym film.

Lunch



Skink&Ostsallad med vitlöksklyftor dränkt i Rhode Island sås.
Mums!

Godmorgon!



Hoppas ni har sovit gott, jag har nog gjort det iallafall. Fortfarande trött dock, hehe
Vad ska ni göra idag?

God natt!



Sov gott sötnosar så hörs vi imorgon!

Highroad


Bilden ska lixom vara lite suddig, så att ni vet.

Vad vill ni?

Tänkte ge er äran att få bestämma vad jag ska ha för tema på min nästa fotografering, t.ex snö, hem, mig själv osv.
Sedan tänkte jag passa på att fråga om ni vill ha en frågestund där ni kan ställa frågor till oss båda.

Vad ska nästa tema vara?

Norrland

Jag var ju i Norrland dagarna emellan Julafton & Nyår så tänkte visa lite bilder därifrån...




Så vad tycker ni?

Vaknade nyss


Foto taget med: Stativ & Sony A290
Sov i ca 3h och vaknade alldeles nyss, så bilden är nytagen, hähä.
Sådär ser iallafall en sjuk Emma ut om ni undrar *fniss*
Jag glömde nog nämna förut att alla bilder jag lägger ut är totalt oredigerade om inte annat nämns, bara så att ni vet.

Min fotoutrustning

Jag fotar med en Sony Alpha 290
Med ett 18-55mm objektiv.


Jag använder även mitt stativ ibland



Dessutom har jag två minneskort på 4gb st.
Ska även köpa extern blixt, nya objektiv/linser osv sedan med.
Plus att jag inte har en kameraväska ännu, haha, men det kommer.

Sovrum

Före



Efter



Så galet mycket snyggare, eller vad tycker ni?

Glömde...

att säga att ni antingen får kommentera i inlägget till bloggaren ni vill prata med t.ex som att mina inlägg ligger i kategorin "Allmänt av Emma" eller "Foton av Emma" Eller så får ni t.ex skriva "Till Emma: Jag undrar blablalba" så vi inte dubbelsvarar på kommentarer. det bli nog jobbigt för både er och oss, haha.
Jaja, det var väl det, kommer även att sätta så att man måste granska kommentarerna, vilket gör att t.ex Sandra ser om jag svarat på dom eller inte. (Förutom hennes egna då)
Pöss göllungar!

Sjuuuuk

Fytusan vad jag mår piss idag, feber, ont i öronen och ont i halsen. kill me.
Så idag ska jag inte göra ett jävla skit. Ska faktiskt lägga mig i sängen snart och kolla på film eller läsa någon bok, för roligare än så blir det alltså inte.


Bild från begravningen 30dec 2010.

OBS Stjäl inte mina bilder då jag har copyright på dem! Annars kommer jag bli tvungen att sätta högerklicksskydd på bloggen samt att märka varenda bil med att den är min, vilket inte blir så kul..

Tråkigt

Hellue, idag var jag på IKEA och handlade hem en ny säng, två sängbord och lite smått o gott till hemmet, väntar dock på att sängen ska dyka upp nu, hatar att vänta... Så sjukt trist. Efter IKEA var jag o min sambo på middag hemma hos min mamma för att fira min lillasyster som fyllde 10år i torsdags. Hon fick en heldag på Gröna Lund av mig.
Jaja, ska sprina ner till tvättstugan nu, håller på att tvättar samtidigt.
Blä för söndagar!

Om mig

Tänkte ta och berätta lite om mig själv nu, så att ni får någon slags aning om vem jag är iallafall.
Emma är namnet, född 26 Juli 1992 på Nacka BB här i Stockholm. Jag flyttade hemifrån mindre än en månad efter min 17års dag och nu är jag 18 så jag har inte bott hemma på ett bra tag, utan bor med min pojkvän Christian som det kan hända att ni får läsa om här i bloggen.
Kameran jag fotar med är en Sony Alpha 290 med 18-55mm objektiv.
Jag fick min älskling i julklapp 2010 och har bara haft den i ca en vecka och håller därför på att lär mig inställningarna osv då jag endast fotat med Nikon/Canon tidigare, men det går så bra så.
Är det något mer ni vill veta är det bara att fråga.




Här har ni mig då, hähä.

Tillfällig design...

Som rubriken lyder, designen kommer inte att stanna superlänge, hoppas jag. hähä. Pillade ihop den snabbt nyss bara för att jag ska kunna lägga ut större bilder så inte kvalitén går åt skogen.

Jag saknar dig massor...


RSS 2.0