Måndag 28/2

Tjääääänare bloggen!
Sitter just nu i sängen med datorn och ska strax starta en film och äta lite Prosciutto Crudo (mums!) och dricka blodapelsinsläsk. Idag var jag först på ettårskalas för mitt kusinbarn kevin, efter det så åkte jag hem en snabbis och sedan blev det middag hos min svärmor, dagen har varit toppen och jag hoppas på en lika bra dag imorgon, hehe.
Bjuder på en gammal bild på mitt ursöta kusinbarn som blev 1år!

Ny design!

Har en ny deisgn nu, den är inte gjord utav mig, förutom bilderna och texten i headern, resten har duktiga Devinia gjort. Detta är en gratisdesign gjord utav henne, så det är nog inte något som är unikt förutom mina bilder osv. Denna design kommer jag ha tills jag:
1. Har råd att köpa en design.
2. Hittar någon som gör en gratis.
3. Lär mig själv mer.
Nu ska jag äta citronkaka och bara ta det lugnt, vi hörs senare, om inte annat imorgon.

Söndag em.

Hej sötnosar! Vad har ni gjort under helgen? Igår var jag som sagt och handlade, blev ett par Jeans och ett sött linne till mig själv, letade även skor men hittade tyvärr inga riktigt men älskling köpte sig ett par snygga skor i alla fall! Sedan blev det IKEA för att handla hem småsaker och idag var vi på JYSK och köpte hem köksstolar, så nu har vi fått det riktigt fint i köket, bilder kommer någon dag tror jag, hehe.
Pöss

God morgon.

Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort *blink* Snart ska jag och mitt hjärta åka och handla lite grejer till hemmet samt lite saker till oss själva, bl.a på IKEA och Stadium och ett par till butiker. Hoppas ni får en underbar lördag.
Just ja, nu har jag lov! www.skönt-som-fan.se

Life isn't fair


Mening var att jag skulle lägga upp denna som tillfällig header, men allt fuckade upp sig så det får vara som det är sålänge... Tänkte iallafall visa vad jag hade tänkt att ha, men får knåpa ihop en ny någon annan gång när jag är lite piggare osv också för är galet trött. Nu ska jag läsa och sedan sova, hihi.
Puss

Pain.


I would catch a grenade for you...

Snygga Sara!


Slutartid: 1/80s || Bländare: f/7.1 || ISO 400

Sometimes i wish i were an angel

I wish i had your pair of wings

Förra inlägget blev en aning osammanhängande, men skitsamma så får det bli ibland. Och det var ju verkligen ett tecken på hur trött jag var, och nu är jag t.o.m tröttare. Galet. Väntar iallafall på att min älskling ska komma hem så att vi kan åka och äta, är galet hungrig, har ont i huvudet och är trött samtidigt, ingen bra kombo. Jag tror dock att huvudvärken kommer för att jag är så himla hungrig... Nog om min hunger, nu ska jag läsa lite innan C ringer och säger att han är här så att vi kan åka.
Pöss

Ful kissekatt ♥

Hej trött


Random foto jag tog 19/2-11 på en tröja som låg och skräpade i sängen, haha wtf...
Jaja, praktiken idag gick bra, vi var på teater efter lunch, barnen skrattade och jag tråkade, men så blir det ju. Oftast brukar inte tonåringar/vuxna gilla barnteatrar lika mycket som barnen gillar det. Igår fick jag förresten en jätte gullig teckning av en liten grabb på praktiken, tänkte fota den imorgon och visa er. Imorgon är det äntligen fredag och efter det lov, så himla skönt. Ska i helgen dessutom köpa nya skor + kläder samt storhandla mat osv hem. Men kläder kommer nog bli najsigast att köpa, även fast man inte får så mycket för 1000:- eftersom kläder är så j*vla dyra. Menmen, det får man leva med. Nu blir det "Den lilla sjöjungfrun" innan hjärtat kommer hem.

Bebis




©Emma Johansson

Dammig


Haha, älskade kattjävel!

Ovant



Sista bilden blev helt cp, menmen. Får typ kvällningar av den också, inte så jävla nice alltså, men det handlar ju bara om att jag måste vänja mig vid att ha den i munnen, urk.
God natt

Typiskt...

Blev ingen praktik för min del idag vilket är riktigt synd då jag verkligen gillar min praktikplats! Anledning är iallafall att jag inte fick på mig mina linser imorse, försökte i nästan en timme men nej det gick verkligen inte. Så fick ringa och förklara, kan ju inte ens ta mig dit när jag knappt ser vart jag går. Fick på dom nyss iallafall, efter ännu en timmes försök *suck* jag hatar att ha synfel, det blir så himla knasigt ibland.
Nu ska jag äta något och sådär för att sedan ta mig till tandläkaren.
Pöss

Söndag, igen.

God morgon på er!
Idag ska jag till tyresö och träffa mitt kusinbarn, det blev nämligen inte av igår, men idag så! Så då blir det massvis med fina bilder på lilleman iallafall, tror inte jag kommer fastna på bild. Vädret är iallafall underbart idag, någon minusgrad men blå himmel och stark sol. Har dock foto-torka och ingen lust i att bege mig ut och fotografera, får ta det en annan dag isåfall, blir bara bebisbilder idag.
Puss

Helgen

I helgen har jag mest tagit det lugnt, eller ja. Var över till grannen på chillkrök igår men gick hem rätt fort, var oerhört trött. Idag har jag småstädat här hemma och imorgon blir det att träffa mitt nya kusinbarn som föddes i onsdags, givetvis ska kameran med så det blir massor av fina bilder imorgon kväll eller något.
Bjuder på en bild från förra helgen

Observera att den är tagen med AUTO pga att jag inte var helt nykter under kvällen, och då orkar man inte hålla på med ljusinställningar osv. haha. Den är dessutom helt oredigerad.

Jag tävlar!



Jag tävlar hos Caroline Dahlén i samarbete med tvspelsweb.se.
Och jag önskar vinna ett Ljustält
http://www.tvspelsweb.se/ljustalt-runt-30x30-p-1713.html

I wish

Ibland, när jag läser om hur mycket du saknar att prata med någon.. Eller att du saknar att prata med någon över huvud taget osv brukar jag önska att det handlar om mig. För oftast när jag skriver... Handlar det om dig. Och ingen annan. Som nu, allt handlar om dig. Jag saknar dig... Jag saknar oss... Vi brukade kalla varandra bästa vän, och efter att vår vänskap dog ut, kan jag inte kalla någon för det längre. För jag tror inte på en sådan pass vänskap.
Men jag saknar dig, och jag hoppas du vet om vem du är.

Äntligen fredag.



Nu blir det film och choklad, sedan tänkte jag baka scones och dricka té till film, haha.
Är en riktig filmslukare.

Onsdag

Dagen börjar gå emot sitt slut och jag sitter just nu i sängen och ska strax kolla på film. Dagen har varit bra, är dock oerhört trött så får se om jag orkar se klart filmen osv. Dessutom längtar jag oerhört mycket efter våren, och sedan sommaren. Vill ha lite varmare väder nu, men samtidigt inte. Svårt att förklara. Ge mig vår iallafall!
Nu blir det film och sedan sova.
Pöössen.
PS, jag har en frågebox från bloggsvar i vänster meny.

Alla hjärtans dag.

Igår vad det alla hjärtans dag, ett j*vla jippo enligt mig, gash. Jag visar hellre min kärlek till min sambo med t.ex bio osv varje helg eller en egen dag istället för en dag när alla andra gör det. Jaja, dagen var bra ialafall, praktik, och sedan tandläkaren, fick ändå en present av min älskling, han är bäst. Vad jag fick är hemligt, hih.
Var hos tandläkaren idag med, tog bort tandsten och fixade en annan sak.. jobbigt.

Bläh.

Ligger i soffan just nu och slappar, har surfat runt på lite bloggar och lyssnar på Discovery Science som går på tven, haha. Jaja, jag ska få lite vettigt gjort idag så ska starta en tvättmaskin, en diskmaskin, tömma kattlådan och sedan städa lägenheten, jobbigt värre.
Puss

Dag 15 – Mina drömmar

Jag drömmer om att jag och C någon gång i framtiden ska gifta oss, bo i ett gulligt litet hus en bit ut på landet och ha iallafall två barn. Jag drömmer även om fred på jorden, men vem fan gör inte det. Även fast det aldrig kommer ske. För finns det inget ont, finns det inget gott, right?

Dag 12, 13 & 14

Dag 12 – I min handväska
Plånbok, Nycklar, papper osv även datorn när jag har skola.
Dag 13 – Den här veckan
Har jag haft praktik och det har varit underbart, har även fotograferat lite och i helgen blir det bara att ta lugnt med älskling.
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Detta:

Nya bilder

Tog dessa nyss :)



Han är störd och gillar att gosa med fötter... hm.

Galen dag

Dagen började med att jag åkte till Torvalla och mötte upp klassen jag har praktik med, dom skulle nämligen åka skridskor osv. Dum som jag är har jag tights och en tunika på mig, sedan jacka och skor. Alla andra dagar har jag haft mjukiskläder och tjocktröja, men dagen vi ska vara ute, tar jag lätta kläder. Knasiga jag. Efter det gick vi tillbaka till skolan och så ritade vi bl.a och sedan var det lunch. Sedan ritade vi ännu mer och efter det gick jag ner till Fritids (eller fritte som barnen säger) för att få alla timmarna jag måste ha i veckan. Fick gå hem tidigare ändå, så det var skönt. Nu ligger jag i sängen och har ont och orkar knappt göra något. Tänkte glo på en film iallafall.
PUSS

Pictures.



Pictures.


Bilder på Linda



Kattöga

Random

Idag var jag på Din sko för att lämna tillbaka skorna jag köpte i lördags, kedjorna på ena skon ramlade nämligen av samma kväll, fick pengarna tillbaka och en dum kommentar som löd "Ja, men du får räkna med att dom går sönder. Det är bara Accesoarer" och ja, fine. Jag trodde dom inte skulle hålla så länge. Men dom höll inte ens en hel kväll? Come on!
Jaja, skitesamma. Nu ligger jag i sängen och surfar samt lyssnar på ljudet från en helikopter som flyger runt, måste vara en polishelikopter så man undrar ju vad som hänt.
Jaja, ska försöka ta mig i kragen och ta ett par bilder någon dag.
Puss

Dag 11 – Mina syskon

Jag har många syskon, och orkar inte skriva om alla *lat*
Men jag älskar dom iallafall! :)

Tävlar

"Jag tävlar hos mammatillknut om ett paket med nappar från namnnappen.se,

tävla här du oxå!"



Jag tävlar hos Millah ett rött Smyckeetui-Hang & Pick från Exerro.se




Jag tävlar om en valfri babyfilt från Darlingexpress.com i MansonDusts blogg!

Dag 8, 9 & 10

Dag 08 – Ett ögonblick
Dagen jag och min sambo träffades, helt klart.

Dag 09 – Min tro
Ingen, haha ^^

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Mjukisbyxor, linne och tjocktröja. + underkläder ofc.

*gäsp*

Howdie!
Somnade runt 18-19 och vaknade typ en minut i åtta, inte bra. Fortfarande trött iallafall så att jag kan sova till imorgon, hihi. Dock är jag sjukt hungrig... Jaja, skriver godnatt nu iallafall.
Pöss

Det är slut


Efter flera misslyckade försök med att sluta röka för att sedan börja igen osv tar jag mig i kragen nu. Jag ska sluta. Jag avskyr att vara beroende av något som försämrar min hälsa, jag har bl.a dålig blodcirkulation, morfar dog i cancer och min farfar har cancer. Lungcancer dessutom. Så ja. Det räcker. Nu när jag har praktik är jag dessutom med barn hela dagarna, och jag röker aldrig då. Så det är perfekt att sluta nu.
Wish me luck.
Jag ska även räkna under året hur mycket pengar jag sparar och kan göra annat för om jag inte röker. Hade t.ex behövt köpa ett nytt paket idag, det hade kostat mig 40:- så istället kan jag lyxa till det med parma skinka. Vilket jag älskar, hihi. Nog om saken. Börja förfan aldrig att röka! Så jävla vidrigt och äckligt så att det inte finns.

V-blogg

Nya skor

Dag 07 – Min bästa vän

Jag har ingen jag riktigt kan kalla en bästa vän. Jag har haft en, men det sket sig totalt utav en massa olika anledningar. Så jag har bestämt mig för att aldrig kalla någon min bästa vän igen. Men jag har en massa bra vänner.
Bara så att ni vet lixom.

Dag 06 – Min dag

Idag började dagen i skolan med prat om individuella val osv, dessutom halkade jag, så hade fruktansvärt ont i knät där ett tag, men det har gått över. Sedan var det svenska och efter det drog jag till Stockholm C och mötte upp Helena och sedan åkte vi hem till mig och chillade. Vi var nyss och hyrde film och köpte chips och dricker lite drinkar till.
Ska se en till film, sedan blire nog att sova. hähä.
Pöss

Drawn

It's like nothing else matters anymore


Godnatt

Some time ago

 

Ibland saknar jag tiden. Ibland inte.
Men idag minns jag...

Dagens

Dagens humör: Goodie :)
Dagens mående: :D
Dagens borde: Sova ^^
Dagens frisyr: Toffs :)
Dagens klädsel: Mjukisbyxor och linne
Dagens accesoarer: Nada
Dagens smink: Inget :)
Dagens bästa: Älskling, som varje dag
Dagens sämsta: Inget ;o
Dagens köp: Bubbelvatten
Dagens sysselsättning: Skola, vän, pojkvän
Dagens låt: Spitfire
Dagens planer: Sova
Dagens materiella vill ha: nya kläder
Dagens längtan: Ny kropp
Dagens fundering: Inget spec
Dagens beroende: Kaffe & Cigg typ
Dagens middag: Lövbiff med pommes & Bea-sås
Dagens älskling: C ♥
Dagens saknad: Sonja & momma
Dagens dryck: Kaffe, vatten och juice

Dag 4 & Dag 5

Dag 04 – Det här åt jag i dag (igår blir det då)
Jag åt lunch som var fiskpanneter med filsås i skolan, älskart!
Och till middag blev det Mannagrynsgröt.
Och sedan lite snacks på kvällen.

Dag 05 – Vad är kärlek?
Kärlek är allt.
Kärlek till familjen, till livet, till sin partner, till sina barn, till världen. Ja allt.
Kärlek går knappast att beskriva egentligen, för alla upplever det annorlunda eftersom det finns flera olika slags kärlek, som t.ex till partnern eller till sin mamma.
Kärlek för mig är underbart!

Drömmer...

Har suttit på nätet och kikat på hus, bilar, hundar osv och drömmer om den dagen jag och C bor på landet (Klar med skolan och har fast jobb såklart med!) med familj i ett rött mysigt hus med vita knutar, och kanske en Leonberger med om jag inte vill ha en liten hund istället. Och en familjebil, gärna en Ford S-max, den vore grym.



Bilderna är tagna från google.

Hoppsan

Försov mig idag, men drömde askonstiga drömmar inatt som jag vaknade av, och efter det hade jag svårt att somna om, så det är inte så konstigt att jag sov länge nu då. hihi. Ska iallafall till skolan snart ändå.. Bjuder på en bild jag tog igår så ni har något att kika på.

Helt oredigerad och skärpan ligger helt fel, men skitsamma.

Inside



Dålig cambild, men men.

Dummis



Han ser rätt dum ut alltså...

Bubbles

Kreativitet

Jag vet inte vad som hände, men jag fick ett ryck och bestämde mig för att fotografera lite, hihi. Så det är awesome, ska kolla igenom bilderna på datorn och bestämma ut några som kommer dyka upp i ett inlägg, kommer fixa tidsinställda inlägg med då jag har mycket att göra, eller ja. Jag måste städa lite får ju besök på fredag.
Puss

Boring...

Sitter i skolan just nu och har engelska B, inte det roligaste direkt, men det duger.
Efter skolan ska jag hem och städa lite och sedan ta det lugnt, på fredag kommer nämligen underbara Helena och ska spendera helgen hos mig, och på lördag är det utgång som gäller, fun fun.
Puss

Avskyr...

... tisdagar just för att jag har håltimmen på 3timmar coh ska tillbaka till skolan efter, riktigt irriterande. Efter skolan ska jag iallafall iväg och sitta barnvakt, blir väl från kl 18 till 22 eller något, och sedan ska jag hem till min sköna säng och sova, för imorgon väntar en ny skoldag. Så kommer inte uppdatera något mer idag, men ni fick massa uppdateringar igår så då gör det väl inget?
Puss

Tröttis...

Sitter i skolan just nu och gör ingenting, skulle haft Naturkunskap men min lärare är tydligen hemma och tar hand om sjukt barn... utan att höra av sig! Jag hade alltså kunnat sova längre men så blev det inte.
Jaja, nu ska jag surfa runt lite, skriver senare när jag är hemma på håltimme, hoho.
Puss

Dag 03 – Mina föräldrar

Mamma
Min mamma 40år (hon blir 41 i mars) och hon är världens bästa. Jag kan verkligen inte beskriva henne men hon har alltid funnits här för mig när jag behövt henne och har alltid stöttat mig trots knasiga val jag har gjort.
Jag vet nog ingen som ogillar henne eller har ogillat henne, hon är bäst.



Pappa
Jag och min pappa hade bättre kontakt när jag var liten och ibland kan det kännas som att han inte förstår mig. Givetvis älskar jag han ändå, för han är ju trots allt min pappa och har dessutom uppfostrat mig.
Båda mina föräldrar betyder sjukt mycket för mig och jag älskar båda två.
RSS 2.0