Jag älskar dig.

Elskling


Min katt heter Elskling då alltså, iallafall denna. Den svarta heter Pipen.

Nytt!


Kärlek

På bättringsvägen...


Haha creepy bild! men det syns att jag varit/är sjuk va?
Ignorera mitt högra öga, linsen gled in en bit bakom ögonlocket precis innan jag tog bilden och irriterade ögat lite, därför ser det så muppat och rött ut, o därför ser det mindre ut med.
Så här ser det ut nu.

Rubrik behövs inte...

Ni borde säkert kunna gissa vad jag ska skriva nu: Jag är fortfarande sjuk. Fyfan vad jag mår piss. Riktigt j*vla apdåligt. Har så kasst immunförsvar så jag reagerar som ett barn på RS-virus istället för att få som en förkylning som alla andra vuxna får. Jag ligger med hög feber, slemhosta, nästäppa och rosslande andning. Riktigt kul... Inte. Så imorgon blir det att vara hemma med, idag fick jag iallafall någonting i magen.. 4 smörgåsar fick det bli. Bättre än inget åtminstonde.

På lördag är det dessutom kalas på C's lillasyster som fyller 8år, jag kommer inte kunna gå pga smittorisken, och egentligen borde nog inte C gå heller pga den. Han kan ju fortfarande bära på smittan även fast den inte brutit ut på honom ännu. Whatever, nu blir det film, tror jag. Och sedan sova.
Pöss

Fyfan...

Jag mår fortfarande så sjukt jävla dåligt, huvudet dunkar och öronen gör också ont, och inte fan har min hosta gett med sig heller. Ooooorkar inte! Vill bara bli frisk just nu. Uschusch.
Skriver senare i guess om jag orkar... Ska försöka somna om även fast jag tvivlar på att det går.
Puss

Fortfarande sjuk...

Usch jag hatar att vara så här pass sjuk som jag är nu, blir helt koko! Det enda jag gör är att hosta, nysa, hosta, nysa och sedan feber på det, och så nästäppa det får vi inte glömma. Jag visade aldrig bilder igår och har inte fört över dom till datorn ännu heller pga ingen ork. Förstår inte ens att jag orkar skriva... Tänkte sova lite nu.
Puss

kind of dead

Känner mig rätt död just nu, huvudet dunkar och jag orkar typ inte göra någongting alls... Hostan har inte blivit bättre och jag vaknade femtioelva gånger av mina hostattacker inatt, jobbigt värre ja. Hade tänkt att jag skulle kunna gå till skolan idag, men så blev det inte efter denna natten, förhoppningsvis kan jag gå imorgon, då har jag fotolektion och den vill jag gärna gå på. Hua. Nu ska jag ta mig något att äta och glo på film i sängen, sedan ska jag föra över bilden från kameran till datorn och se ifall jag har något kul som jag kan visa.

Just ja, jag har tappat bort min bettskena hur fan man nu lyckas med det, men jag lyckas ju tydligen med allt så... Jaja, film var det ja, skriver seeenare och visar väl upp någon bild eller två då, så länge får ni en gammal så ni har något att kika på snäll som jag är. Tänk på att de flesta av mina bilder är helt oredigerade då jag föredrar att inte redigera.
Puss

I hate it...

Blä, har gått och blivit sjuk, hostar, ont i halsen, ont i huvudet och lite feber. Så blir ingen middag idag för dom som skulle komma är också sjuka, vi får ta det en annan gång. Nu ska jag vila.
Puss

Myspys!

Sitter i mjukiskläder och väntar på att Paulina ska komma hit, då blir det film och Lips hihi. Dock inte allt för länge då jag har lite ont i halsen o sådär, men ändå. Älskling är på jobbet så just nu är det bara jag och mina bebisar hemma, men vad gör det, hehe. Skriver väl senare iallafall.
Puss

Dagens middag - oxpytt.

dsc04479 (MMS)

Dagens middag - oxpytt.

Nu är det sovdags för mig, är galet trött....

dsc04477 (MMS)

Nu är det sovdags för mig, är galet trött... Knas egentligen att jag lägger mig tidigare på helgerna när jag har sovmorgon än när jag har skola... Hm... Välkomnade våren med att äta jordgubbar idag i alla fall, gott som fan var det, men längtar efter dom svenska. JaJa. Sov så sött!

Fredag!

Som ni sett så har jag börjat mobilblogga, vilket betyder att alla bilder som publiceras på det sättet endast är tagna med min mobil och kommer vara helt oredigerade. Det är det enklaste sättet för mig att uppdatera så fort jag känner att jag vill även om jag inte är hemma vilket är bra. Har ont i huvudet just nu så tänkte lägga mig och vila ett tag. Skriver senare i guess!

Världens finaste katt... Tillsammans med m...

dsc04473 (MMS)

Världens finaste katt... Tillsammans med min andra katt såklart :)

Ligger och glor på tv just nu, väntar på a...

dsc04472 (MMS)

Ligger och glor på tv just nu, väntar på att älskling ska komma hem ifrån jobbet så att vi kan åka och handla middag osv. Mys :)

En spark i magen.

dsc04469 (MMS)

En spark i magen. Tack så mycket!... Ligger som jag nämnt tidigare ett år efter så blir ingen student för mig fören nästa år :(

Movie time

Funny

Originalet.


Remixen.


Så himla kul, haha! Aja nu ska jag glo på en skräckfilm och sedan sova.
Puss

Upp tidigt imorgon!

Ska försöka få in bloggarglöden igen och börja uppdatera lite mer iallafall, har dock inga nya bilder förutom dom på mitt kusinbarn Noah som ni fick tidigare. Jag har fler på han, men inga klara för publicering ännu... Imorgon ska jag upp tidigt, mellan 05:30-06:00 beroende på hur tidigt jag vill åka, ska nämligen försöka få iväg min lillasyster till skolan innan jag själv börjar så måste åka till Tyresö först, inte det roligaste att göra en Torsdagsmorgon men vad gör man inte för familjen? Nu ska jag kolla på En unge i minuten som jag missade i måndags och sedan ska jag sova. Ha en trevligt torsdag och förhoppningsvis hörs vi imorgon.

Bebis.


Äntligen!

Idag införskaffades en extern hårddisk på 1tb, så nu kan jag börja rensa bland mina bilder (Ta bort de dåliga/suddiga och dem jagi nte vill ha kvar) och flytta dom från datorn till den externa hårddisken, AWESOME.

Bild från december 2010

En känsla

Det är länge sedan jag kallade någon för "bästa vän". Och jag tror att jag aldrig mer kommer göra det. Vad är meningen med bästa vänner när dom bara sviker? Alltid är det något som gör att man tappar förtroendet för personen och så är den vänskapen slut. Har hellre ett par vänner man kan umgås med osv, men som man inte pratar om allt med. För det tjänar ingenting till. Jag är glad över att jag iallafall fått uppleva en vänskap så stark att jag kallat personen bästa vän. Det enda tråkiga var kniven jag fick i ryggen...

Tappat suget...

Det är något som gör att jag inte har lust att blogga, knappt att ta foton heller för den delen... Tur att vädret börjar gå mot det bättre, för då kanske min krativitet kommer tillbaka... Eller ja. Den har nog alltid varit här men lite som på paus kan man säga... Jag vill ha vår på riktigt med blommor som börjar slå ut och klarblå himmel med torr asfalt, ingen snö överallt! Bort med skiten! Vet inte vad jag ska skriva mer idag, ville bara visa att jag lever.
Puss

Underbar helg!

Har inte riktigt haft tid, ork eller lust till att uppdatera bloggen denna helg. Helgen har varit superbra och jag och älskling har myst och umgåtts varje dag. I fredags var vi på bio, igår var vi hos min syster och idag har vi ätit finmiddag ihop och bara njutit av varandras sällskap. Han är mitt allt.

Nu är det dags!


Dagens Emma redo för ett möte, vad det handlar om får ni veta om ett par dagar om allt går som det ska!

Kryssning bokad!


Bild från tallinksilja's hemsida! Därav kvalitén, haha!
Men denna hytten bokade jag och älskling, 20april blir det av !

Pics on me!


Let me go free




Det var meningen att jag skulle visa jämföringar utav de två filter jag har men så blev det inte riktigt, haha. Det får vi ta en annan dag, men bjuder på dessa två nytagna bilderna iallfall!

Pain...

Blir ingen praktik för mig idag då jag har så förbannat j*vla ont så det är helt sjukt! Försökte få tag på min läkare men hon skulle inte vara där fören på torsdag (!!!) igen och det fanns ingen annan hudläkare där så jag kunde få träffa en annan och få hjälp. Nä istället sätter dom mig så att min läkare ringer upp mig på torsdag, KUL! verkligen. NOT! Fyfan var arg jag är, och fyfan vad ont jag har. smärta.se

Bra eller dålig?

Jag flippar ur, det känns som att allt snurrar, vet inte vad jag ska göra, eller hur jag ska göra det. Allt är bara helt stört just nu och jag vet inte ens vart jag ska ta vägen. Lovet är slut - va redan?
Sjukt sjukt sjukt hur man bara kastas in i verkligheten igen. Jag har inga nya bilder, för jag har ingen kreativitet just nu. Det är helt dött, som att allt inom mig blivit svart. Men vi får se. Vi får se.

Ont det gör ont!

Sitter just nu i sängen med datorn, även fast jag strax ska slå ihop datorn och sedan lägga mig för att sova, men passar på att säga godnatt till er innan, min sambo duschar nämligen och min bettskena ligger i badrummet, hehe. Dagen har varit bra, blev dock väldans tomt när min syster åkte hem tidigare, men så äre.
Pöss

Kamera genomgång - Canon


1. Börja med att ställa in ratten (Den silvriga som översta bilden visar) på M (Manuell)

2. Här ändrar du Slutartid/bländare (på min sony är det slutartiden)

3. Håll in den knappen och vrid på ratten som du ändrar slutartiden/bländaren med för att ändra den som inte blev ändrad utan att trycka på knappen. (På min blir alltså detta bländaren)

4. För att tillräckligt mycket ljus ska släppas in beroende på bländaren och för att få så bra bilder som möjligt ska den lilla "pricken" vara precis under 0.
Sedan är det bara att testa sig fram!


Det finns även inställningar för ISO, Vitbalans m.m men det tar vi en annan gång!

Galen kvinna

Ignorera rubriken, kom inte på något bättre. Min lillasyster åkte iallafall hem för ca en halvtimme sedan, så nu är det lugnt hus här hemma, ska väl städa snart tänkte jag, och starta en tvättmaskin. Och damma, fy vad jag måste damma det är fan hår överallt eftersom katterna byter bort sin vinterpäls nu, bläsh. Inte fräscht inte. Skriver mer sen iallafall.
Puss

Fina unge!

Kusin Lotta med sin son Noah


Sötunge


Och så en liten hand!


Denna bilden har min syster tagit, jag vattenstämplade den dock ändå med min egna för att förhindra att bilden blir stulen och sedan använd av någon annan, allt för lillemans säkerhet!

Dagens middag

Middagen med min lillasyster, hon ville dock inte vara med på bild. haha


Det blev Potatisbullar med Lingonsylt, jag drack vatten och syster drack saft.

En hyllning


Du är världens bästa mamma, och jag älskar dig något enormt!
Tack för att du stått ut med mig.

Huuuungrig!

Magen värker, så hungrig är jag. Tur att jag precis ska slänga in potatisbullarna i ugnen och då är dom klara om 15-20min, gott gott gott! älskar't!

Tillbaka från brunchen!

Kom hem för ett litet tag sedan, kameran åkte inte med för det hann vi inte, haha. Typiskt mig att vara ute i sista minuten. För övrigt så älskar jag salladen på stället där vi åt, äter oftast sallad där för att dom är så j*vla goda! Jaja, ska fortsätta nörda med min lillasyster innan det är dags att slänga henne på bussen, hihi.
Puss

Guten Morgen

Som rubriken lyder, God morgon på er! Har varit vaken i över en timme då älskling väckte mig, plus att solen låg direkt på mig igenom sovrumsfönstret så det blev lite för varm. Snart ska jag och systeryster in till Haninge Centrum och käka brunch, göttgött. Tror kameran åker med också, riktigt fint väder idag! Så skriver senare.
Puss

Hemma igen!

Hallå där! Jag är så snäll att det t.o.m blir hela två uppdateringar idag! hihi. Dagen har spenderats hemma hos min kära mamma med mina syskon och min kusin + kusinbarn, nu är dock min lillasyster på 10år hemma hos mig och ska sova över inatt, inte för att vi umgås så jätte mycket då båda har varsin dator, haha! Men iallafall, lite mys är det allt. Tog lite bilder idag men har inte lagt in dom på datorn ännu och alltså inte heller redigerat dom men bjuder på en gammal bild på min lillasyster iallafall.
Puss

Ps, hon är asshole-pro!

Tisdag 1/3

God morgon! Märks det att jag börjar få slut på rubriker förresten? Haha. För övrigt är det skitdåligt väder ute, mulet och trist vilket sabbade mina planer för att vara ute och fotografera lite, jag vill ju ha sol och lite blå himmel men icke, det fick jag verkligen inte. Får fota någon annan dag i veckan helt enkelt. Nu ska jag sätta mig och äta frukost framför Cartoon Network, barnsliga lilla jag!
Puss
RSS 2.0